fbpx

Cum comand

  • iulie 13, 2019
  1. ALEGE PRODUSUL/ELE DORIT/E

Selecteaza din meniul orizontal de sus categoria dorita si subcategoriile acesteia. Odata ce ai gasit produsele pe care le doresti, selecteaza cantitatea si gramajul (unde este cazul) si apasa butonul „Adauga in Cos”.

  1. INREGISTREAZA-TE SAU RAMAI VIZITATOR

Pentru a comanda produse de pe website-ul www.palincadebadacin.ro, fie te inregistrezi ca si utilizator, fie comanzi fara a te inregistra. Te poti inregistra ca utilizator inainte sau dupa ce ai selectat si adaugat produsele in cos. Pentru a te inregistra ca utilizator selecteaza din meniu optiunea „CREEAZA CONT”. In cazul in care te inregistrezi ca utilizator, poti urmari statusul comenzilor, sa vezi comenzile anterioare sau sa le editezi in momentul in care te autentifici.

  1. ADAUGA PRODUSE

Pentru a vedea lista cu produsele deja adaugate in cos-ul tau, selecteaza optiunea „COS CUMPARATURI” din meniul orizontal de sus. Poti sa modifici cantitatile si sa stergi produsele deja adaugate. Lista de produse adaugate se poate vedea si daca treci cursorul mouse-ului peste iconita „Cos Cumparaturi” din partea de sus-dreapta a paginii.

  1. CHECK-OUT si coduri de discount

Dupa ce adaugi toate produsele pe care doresti sa le achizitionezi, selecteaza din meniul orizontal de sus optiunea „CHECKOUT”. Aici vei completa toate datele necesare pentru completarea comenzii. Apasa butonul „FINALIZEAZA” pentru a transmite comanda. In urma transmiterii comenzii, sistemul nostru va trimite sumarul comenzii pe e-mailul Dvs. Factura Fiscala va fi trimisa tot prin e-ail, separat de sumarul comenzii.  Impreuna cu produsele, pentru persoane fizice se elibereaza bon fiscal, iar pentru persoane juridice se elibereaza factura si chitanta.  Va rugam sa printati factura doar daca este necesar.

Daca esti posesorul unui Cod de Discount poti sa il folosesti inainte de finalizarea comenzii. La sectiunea „Cosul meu”, sub lista produselor selectate, introduci codul de discount si vei obtine, in urma aplicarii reducerii, valoarea corespunzatoare cumparaturilor.